NOWOŚĆ! Katalog ciągników 2024. Ponad 1200 modeli! SPRAWDŹ

Jak wzmocnić odporność w czasie pandemii COVID-19?

Pandemia choroby COVID-19, wywołana koronawirusem SARS-CoV-2, uświadomiła nam jak nigdy dotąd konieczność troski o higienę i zdrowie, by chronić siebie i innych – zwłaszcza naszych dziadków, rodziców i chorych – przed niebezpieczeństwem zakażenia chorobą, której łagodnego przebiegu nikt nie może być pewny. Przed wirusami i bakteriami, szczególnie w okresie ich wzmożonej aktywności, nie uciekniemy, ale nie jesteśmy bezbronni. Silny własny układ odpornościowy może nas obronić przed zakażeniem albo zadecydować o łagodnym przebiegu choroby.
Oddajemy do rąk Państwa poradnik w którym połączyliśmy w nim mądrość i zalecenia medycyny oraz medycyny naturalnej, czerpiąc z nich najlepsze wskazówki oraz proste sposoby i przepisy, by ochronić nasz organizm przed zachorowaniem na COVID-19.

Cena dla Prenumeratorów: 19,90 zł
więcej informacji o rabacie
Cena: 24,90 zł
Opis

Jak wzmocnić odporność w czasie pandemii COVID-19?


Pandemia choroby COVID-19, wywołana koronawirusem SARS-CoV-2, uświadomiła nam jak nigdy dotąd konieczność troski o higienę i zdrowie, by chronić siebie i innych – zwłaszcza naszych dziadków, rodziców i chorych – przed niebezpieczeństwem zakażenia chorobą, której łagodnego przebiegu nikt nie może być pewny.

Przed wirusami i bakteriami, szczególnie w okresie ich wzmożonej aktywności, nie uciekniemy, ale nie jesteśmy bezbronni. Silny własny układ odpornościowy może nas obronić przed zakażeniem albo zadecydować o łagodnym przebiegu choroby.

Oddajemy do rąk Państwa poradnik inny niż wiele innych. Oferujemy w nim niezwykle aktualną, rzetelną i praktyczną wiedzę, jak wzmacniać naturalną ochronę naszego organizmu. Połączyliśmy w nim mądrość i zalecenia medycyny oraz medycyny naturalnej, czerpiąc z nich najlepsze wskazówki oraz proste sposoby i przepisy, by ochronić nasz organizm przed zachorowaniem na COVID-19.

Dr inż. Zofia Ciecierska – specjalista dietetyki (Poradnia Dietetyki w Gdańsku); w 2000 r. doktorat z toksykologii żywności na Wydziale Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, studia podyplomowe z dietetyki i żywienia człowieka, a także studia na Wydziale Farmaceutycznym Akademii Medycznej w Gdańsku; przez kilka lat wydawca i redaktor naczelny ogólnopolskiego miesięcznika „Zdrowe Życie”; autorka szeregu artykułów o profilu prozdrowotnym z dziedziny dietoterapii oraz zdrowego stylu życia.

Autor: Zofia Ciecierska

Liczba stron: 246

Oprawa:  miękka

Wymiary: 165x235

Wydawnictwo Bernardinum Sp. z o.o.

4 Przedmioty
755

Szczegółowe referencje