NOWOŚĆ!! Atlas chorób fizjologicznych roślin rolniczych SPRAWDŹ

Szkółkarstwo Nr 5/2025

W  numerze m.in.: 

  • Jesień w kolorach - kompozycje, które wabią klientów
  • Judaszowice
  • Spojrzenie na zachodnich sąsiadów
  • z wizyta u polskiego hodowcy
Opis

Jesień w kolorach – kompozycje, które wabią klientów

              6            Jesienią w pojemnikach

              22         Kompozycje na trzy sposoby

              25         Nowy wizerunek wrzosów

              30         Wszystkie kolory jesieni

                           

Kalejdoskop

              32         Skąd biorą się barwy jesieni?

              32         Taśmy lepowe z feromonem

              32         Inteligentna szklarnia

              33         Szkółkarska jesień

              33         Tawuła z wyjątkową historią

                           

Felietony

              34         Promptowanie warstwowe

              35         Kondycja zielonej branży w USA

              36         Co jest piękne?

              38         Wspomnienie

             

Rośliny w ogrodach i miastach

              40         Judaszowce

              48         Chryzantemy bylinowe – jesienna ozdoba rabat

              52         Oliwnik wąskolistny

              54         W moim ogrodzie

              56         Jabłoń ‘Royalty’

 

              Produkcja

              58         Spojrzenie na zachodnich sąsiadów

              68         Z wizytą u polskiego hodowcy

 

Rozmaitości

              76         Notowanie kwiaciarskie: Jesienne poranki w letnim słońcu

              78         Szkółkarska stolica

              87         Ubezpieczenie sprawdzone w praktyce

              90         Maszyny i środki produkcji w targowej ofercie

Szczegółowe referencje

Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:

Uprawa czosnku

Uprawa czosnku zawiera m.in. praktyczne informacje dotyczące charakterystyki i wyboru odmian, wymagań klimatycznych i...
Cena dla prenumeratorów: 28,00 zł
Cena Cena: 35,00 zł

Cebula - zbiór, dosuszanie,...

W Polsce obecnie przechowuje się ok. 300 tys. ton cebuli, w tym zaledwie 60-80 tys. ton w chłodniach i 100 tys. ton w typowych...
Cena dla prenumeratorów: 12,00 zł
Cena Cena: 15,00 zł
Cukinia
  • -10,00 zł

Cukinia

CENA OMNIBUS: 12,00 ZŁ Cukinia zdobywa coraz większą popularność na rynku warzyw świeżych oraz dla przetwórstwa. Znajduje...
Cena Cena: 12,00 zł