Waluta:
Koszyk
Rolnictwo cz. II. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda chlewna
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej.
Część II podręcznika obejmuje zagadnienia związane z chowem bydła i trzody chlewnej.
Rolnictwo cz. II. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda chlewna
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej.
Część II podręcznika obejmuje zagadnienia związane z chowem bydła i trzody chlewnej.
Autor: pod redakcją Teresy Nałęcz-Tarwackiej
Format: B5
Liczba stron: 276
Wydawnictwo: VIRIDIA Sp. z o.o.