SETKI PRODUKTÓW
niezbędnych w prowadzeniu gospodarstwa.
 
DO 50 % RABATU dla Prenumeratorów
„top agrar Polska” lub „Tygodnika Poradnika Rolniczego”.
 
DARMOWA DOSTAWA
przy zakupach za łaczną kwotę 150 zł brutto.
Produkcja zwierzęca cz I. Wiadomości podstawowe Zobacz większe

Rolnictwo - cz. II. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda chlewna

2134

Nowy

Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część II podręcznika obejmuje zagadnienia związane z chowem bydła i trzody chlewnej.

Więcej szczegółów

Twoja cena: 39,00 zł


Cena dla prenumeratorów 31,20 zł

Dostępnośc: 5 szt.

Rolnictwo - cz. II. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda chlewna

Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część II podręcznika obejmuje zagadnienia związane z chowem bydła i trzody chlewnej.

Autor: pod redakcją Teresy Nałęcz-Tarwackiej
Format: B5
Ilość stron: 276
Rok wydania: 2014
Wydawca: Hortpress Sp. z o.o.

Opinie

Brak komentarzy

Napisz opinię

Rolnictwo - cz. II. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda chlewna

Rolnictwo - cz. II. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda chlewna

Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część II podręcznika obejmuje zagadnienia związane z chowem bydła i trzody chlewnej.

Napisz opinię

Produkty powiązane